Stephanie Raets treedt toe als vennoot in opvolging van Line Hellemans die benoemd wordt tot rechter in de arbeidsrechtbank Antwerpen

Auteur(s): Line Hellemans
Categorie: Algemeen,
Geplaatst op: 03 april 2019

Op 26 april 2019 zal Line Hellemans de eed afleggen als rechter in de arbeidsrechtbank Antwerpen.  Voor deze nieuwe uitdaging in de magistratuur dient zij na acht jaar het kantoor te verlaten. De balie verliest een gedreven advocaat maar de kwaliteit van de rechtsbedeling vaart er wel bij.

Goede opvolging is verzekerd met de komst van Stephanie Raets. Zij werkte sinds 2006 als advocaat bij Claeys & Engels en treedt nu toe als vennoot bij Stappers advocaten. Met haar jarenlange ervaring in het sociaal recht is zij een heel mooie aanwinst voor het kantoor. Stephanie start op 15 april 2019.