In Memoriam: Liesbeth Smets

Auteur(s):
Tags:
Categorie:
Geplaatst op: 29 januari 2014
Met droefenis melden wij het overlijden van onze dierbare kantoorgenote Liesbeth Smets op 25 januari 2014. Liesbeth vervoegde het kantoor in 2010 als ervaren advocate om onze afdeling arbeidsrecht te versterken. Zij viel op door haar gedrevenheid en haar onvoorwaardelijke inzet voor de cliënt. Door haar positivisme, haar verbindende kracht en de zorg voor en opleiding van de jongeren, die steeds bij haar terecht konden, heeft zij onze teamwerking mee een nieuwe dimensie gegeven. Wij zullen haar herinneren als een zachte kracht, een bijzonder toegewijde en loyale advocate en kantoorgenote. Wij betuigen onze deelneming aan haar echtgenoot en kinderen en hopen dat de vele goede herinneringen het verdriet van het afscheid kunnen verzachten.