Seminarie op 1 december 2014

Auteur(s): Bert Gregoir
Categorie: Algemeen,
Geplaatst op: 27 november 2014
Bert Gregoir spreekt voor Unizo Hageland op de Hageland Online Academy sessie: "Juridische Valkuilen", op 1 december 2014. De spreker is co-auteur van "Scoren met uw website" (uitg. Indicator, 2012) en van de update van dat boek dat binnenkort verschijnt, over de juridische aspecten van websites en webshops. Worden onder andere behandeld: - verplichte vermeldingen op websites - verplichte vermeldingen voor webshops - wat met de vernieuwde regels rond het herroepingsrecht bij online-verkoop - copyright online - contracten met websitebouwers - contracten met hostingfirma's - aandachtspunten rond domeinnamen - juridisch correcte e-mail marketing - SEO en SEA zonder oneerlijke concurrentie of merkinbreuken - ...