Stappers Advocaten dankt mr. Luc Eliaerts

Auteur(s): Bert Gregoir
Tags: Algemeen
Categorie: Algemeen,
Geplaatst op: 23 januari 2019
Op 31 december 2018 heeft Luc Eliaerts de pensioenleeftijd bereikt en de toga aan de wilgen gehangen.

Hij kwam in 1976 aan de balie en was in 1985 één van de stichtende leden van het kantoor in de huidige samenstelling, dat al voortbouwde op een jarenlange bestaande praktijk arbeidsrecht van Jan Stappers. 

Mede dankzij de decennialange inzet en inspiratie van Luc Eliaerts, is het kantoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers aan de Antwerpse balie op vlak van sociaal recht.

Stappers advocaten bedankt Luc Eliaerts voor zijn enorme bijdrage aan het kantoor.  Met het gehele team van Stappers advocaten, dat recent nog werd versterkt met Mr. Ana Maria Franken, is bekwame opvolging alvast verzekerd.