Stappers Advocaten stelt voor: Stephanie Raets

Auteur(s): Stephanie Raets
Categorie: Algemeen,
Geplaatst op: 29 april 2019


Met trots verwelkomen wij Stephanie Raets als kersverse vennoot in ons team. 

Stephanie rondde in 2006 met grote onderscheiding haar rechtenstudies af en startte aansluitend haar carrière als advocaat bij het gerenommeerde kantoor Claeys & Engels, waar ze doorgroeide tot het statuut van counsel. Hier specialiseerde ze zich in sociaal recht, waarbij ze cliënten adviseert en verdedigt voor de rechtbank met betrekking tot alle mogelijke kwesties die te maken hebben met de arbeidsrelatie. Ze bouwde ook een expertise uit op het gebied van discriminatie en psychosociale risico’s op het werk en nam een voortrekkersrol op het gebied van privacy en gegevensbescherming op de werkvloer. Na bijkomende studies in 2016 aan het Data Protection Institute draagt ze ook de titel van Certified Data Protection Officer. Doorheen haar carrière heeft ze talrijke publicaties geschreven en seminaries gegeven.

Door de komst van Stephanie versterkt Stappers Advocaten het team sociaal recht, nu het vorige week Line Hellemans uitzwaaide die haar eed aflegde als rechter in de arbeidsrechtbank van Antwerpen. 

Stephanie: “Reeds bij de eerste kennismaking met Stappers Advocaten was ik onder de indruk van de persoonlijke en professionele aanpak van het kantoor. Een beproefde werkwijze die zich doorheen de jaren heeft vertaald in vele en sterke vertrouwensrelaties met een waaier aan cliënten. Ik kijk dan ook met veel enthousiasme uit om mee deze cliënten met de beste zorgen bij te staan en het mooie verhaal van Stappers Advocaten verder mee vorm te geven.”

Meer informatie over Stephanie en hoe haar te bereiken vind je hier: https://www.stappers-law.be/advocaten/stephanie-raets.