Tempus fugit: Stappers advocaten zwaait nu ook mr. Erik Thiers uit

Auteur(s): Koen Stappers
Tags: Algemeen
Categorie: Algemeen,
Geplaatst op: 03 februari 2020

Sinds 1 januari 2020 heeft nu ook mr. Erik Thiers voor de pensioenstatus gekozen. Stappers Advocaten wenst hem mooie nieuwe avonturen toe en dankt hem voor zijn jarenlange inzet bij de uitbouw van het kantoor.

Erik Thiers kwam in 1977 aan de balie en vervoegde de arbeidsrechtelijke praktijk van Jan Stappers in 1979. Precies 35 jaar geleden werd hij één van de stichtende leden van het kantoor in de huidige vorm.

Hij was zowel in het arbeidsrecht als in het ondernemingsrecht actief en met zijn no-nonsense aanpak genoot hij daarbij het respect van  cliënten, tegenstrevers en rechtbanken.

In zijn opvolging is voorzien. Koen Stappers en Stephanie Raets leiden een enthousiast team van arbeidsrecht advocaten dat in september wordt versterkt met twee nieuwe krachten. Kristof Keyzer en Bert Gregoir leiden een dynamisch team van ondernemingsrecht advocaten dat eveneens in september verder versterkt wordt.