Maxim Wauters versterkt het team van Stappers Advocaten

Auteur(s): Maxim Wauters
Tags: Algemeen
Categorie: Algemeen,
Geplaatst op: 16 juni 2020

Te midden van de coronacrisis sluit Maxim Wauters zich aan bij het team van Stappers Advocaten.

Maxim behaalde in 2012 zijn diploma Rechten aan de universiteit van Antwerpen. Na een reeks omzwervingen besliste hij uiteindelijk om toch de advocatuur in te gaan. Dit bleek een juiste beslissing te zijn. Bij het kantoor Stroobants Buelens advocaten vatte Maxim zijn stage aan. Hij bouwde kennis en ervaring op in zowel het arbeids- als ondernemingsrecht. Bijzondere aandacht ging uit naar de regelgeving rond ontslag, zowel langs de zijde van de werknemer als die van de werkgever. In 2018 werd beslist om het kantoor op te delen. Maxim begon met een aantal van zijn collega’s aan een nieuw verhaal, onder de naam Kobalt Legal. Hij bleef zich verder toespitsen op het adviseren en van kortbij begeleiden van een zeer divers cliënteel.

Intussen is Maxim toe aan de volgende stap in zijn carrière. Bij Stappers Advocaten zal hij opnieuw zijn grenzen kunnen verleggen en alzo nog beter kunnen helpen met al wat te maken heeft met het tewerkstellen van mensen. 

“De keuze voor Stappers Advocaten was snel gemaakt. Ik werd met open armen verwelkomd en duidelijk gemaakt dat ik in een professionele omgeving in staat zou worden gesteld om te groeien. Niet enkel als advocaat, maar ook als mens. En daar hecht ik bijzonder veel belang aan. Menselijke relaties liggen immers aan de basis van ieder juridisch probleem. Ik ben ervan overtuigd dat ik met het team van Stappers Advocaten voor zulke problemen nog beter en nog sneller een goede, constructieve oplossing zal kunnen vinden. Om dan vervolgens samen met de cliënt te kijken naar de toekomst.”

Meer informatie over Maxim vind je hier.